Drveni ugljen | KRIŽEVCI-PRODUKT d.o.o.

 

Drveni ugljen

Drveni ugljen je proizvod koji prati čovječanstvo kroz čitavu njegovu povijest. Drveni ugljen se dobiva termičkom obradom drva. Drveni ugljen ima široku primjenu od medicine do industrije, a posebno mjesto ima u domaćinstvu i ugostiteljstvu za pripremu delicija „sa žara“. Za tu i druge namjene tvrtka KRIŽEVCI-PRODUKT d.o.o. proizvodi taj proizvod od 1992. god. Uz veliko iskustvo u toj proizvodnji dostigli smo kvalitetu vrhunskog proizvoda koji zadovoljava propise EU norme (GMP+, HACCP, FSC, EN 1860-2).

Novo na našem tržištu

Proizvodimo visokokvalitetan drveni ugljen za pripremu hrane u Josper, Kopa i sličnim pećima.

Drveni ugljen za roštilj

Drveni ugljen za roštilj isporučujemo u rinfuzi ili u pakiranju od 2,5 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 10 kg i 15 kg.

Drveni ugljen za roštilj

Instant light drveni ugljen za roštilj

Instant light drveni ugljen najjednostavniji je i najsigurniji način za pripremu roštilja. Praktična pojedinačna pakiranja idealan su izbor za početnike ili za pripremu roštilja u zadnjem trenu.
Kvalitetan drveni ugljen obložen je visokokvalitetnim voskom te pojedinačno pakiran u 1,5 kg vrećice, jedino što trebate je zapaliti vrećicu. Proizvod je u potpunosti siguran i zadovoljava Europsku normu EN 1860-2.

Drveni ugljen za specijalne namjene

Isto tako proizvodimo prah i separate drvenog ugljena različitih veličina za potrebe kupaca kao što je veterinarska medicina, hrana za životinje, industrija nafte, prehrambena industrija i drugi.

Drveni ugljen za specijalne namjene - prah i separat

Proizvodnja aditiva za stočnu hranu GMP+ HACCP

Back to Top